Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen kan iedere kleur haar, bij iedere huid, verwijderen en geeft 100% resultaat. Het is zeer geschikt voor kleine oppervlaktes zoals de bovenlip. Voor veel vrouwen is dit dé oplossing om van hun ‘snor’ af te komen. Elektrisch ontharen is de enige wetenschappelijk bewezen definitieve manier van ontharen die 100% resultaat geeft. De behandelde haren komen nooit meer terug.

Elektrisch ontharen, hoe werkt dat?

Elektrisch epileren wordt gedaan door het gelijktijdig toedienen van twee stroomsoorten (wisselstroom en gelijkstroom). Omdat er per keer maar één haarzakje wordt uitgeschakeld zijn er meer behandelingen nodig. Elektrisch ontharen kan ook een goede aanvulling zijn om enkele overgebleven haartjes van het Laser ontharen alsnog te verwijderen.

Vóór het elektrisch epileren

Haren laten groeien tot +/- 2 mm.

Na de behandeling

Op de dag dat je behandeld bent mag je niet in de zon.

Afspraak maken voor elektrisch ontharen?

Voor een behandelplan en exacte prijs raad ik je aan eerst een kosteloos en geheel vrijblijvend intake gesprek te plannen. Veel verzekeraars vergoeden de kosten voor elektrisch ontharen in het gezicht. Het hangt er vanaf waar en hoe je verzekerd bent. Check dit bij je verzekeraar.