Brazilian Wax

Brazilian Wax is het harsen van de schaamstreek en de intieme delen; ontharen van de bikinilijn. Deze stijl komt uit Brazilië, waar de bikini’s superklein zijn. Alle haren rond de schaamstreek worden verwijderd behalve een streep haar op de venusheuvel.

Resultaat van Waxen: vier tot zes weken niet scheren!

Brazilian Wax geeft een veel langer resultaat dan scheren. Zo’n vier tot zes weken ben je verlost van storende haartjes rond je bikinilijn. Je bikinilijn harsen heeft nog een voordeel: je hebt veel minder last hebt van ontsierende rode bultjes en ingegroeide haren, die je door scheren kunt krijgen. Wil je een duurzamer, definitief resultaat dan kan laser ontharing met het VPL apparaat een goede oplossing zijn.

Doet Brazilian Wax pijn?

Harsen van je bikinilijn is niet pijnloos. De huid rond de schaamstreek is dun en gevoelig. Maar vaak vinden klanten het achteraf minder pijnlijk dan ze hadden verwacht.

Wil jij ook een Brazilian Wax?

Meer informatie over de kosten of maak direct een afspraak om jouw bikinilijn Brazilian style te laten ontharen.

Voorbereiden op het waxen?

Twee weken voorafgaand niet meer scheren. Voor het waxen moeten de haren minimaal 5 millimeter lang zijn. Éen dag van te voren goed scrubben, hierdoor gaan de haartjes omhoog staan. Gebruik daarna geen bodylotion meer tot aan de behandeling, want met een vettige huid pakt de wax minder goed.

Na het waxen

De dag na het waxen niet in de zon of de sauna. Ingegroeide ontstoken haren behandelen met teatree olie, dit werkt ontstekingsremmend.